BIBS speen Sand maat 2

Vorige Artikel 2 van 6 Volgende
€ 4,95 (inclusief btw)
Voorraad 15 stuks

De bekende Bibs spenen uit Denemarken.

BIBS fopspeentjes hebben een speengedeelte wat voor 100% bestaat uit natuurlijk rubber. Het is fluweelzacht, flexibel en voelt natuurlijk aan. Het is ontwikkeld om de zuigreflex van het kindje te ondersteunen en de vorm bootst de vorm van de borst na. De vorm van de speen is rond, dit noemen ze ook wel de kersvorm. Het lichtgewichte schildje is rond, maar buigt weg van het gezicht. Hierdoor bereikt lucht de gevoelige huid rondom de mond en vermindert hierdoor eventuele irritatie. Het schildje is gemaakt van polypropyleen. De BIBS fopspeen is 100% BPA en PVC vrij. Ze zijn getest en geschikt bevonden voor de Europese Regels.

Bewaar de BIBS speen droog en schoon. Plaats de BIBS fopspeen niet in direct zonlicht of warmte. Hierdoor wordt het rubber zacht.

Je kan de BIBS fopspeen schoonmaken door hem voor gebruik te steriliseren door er kokend water over te gieten. Voor het eerste gebruik 5 minuten in het koken water uitkoken. Druk voor gebruik het eventuele water uit het speentje zodra de speen is afgekoeld.

Geadviseerd wordt om een fopspeen elke 4-6 weken te vervangen.

Maat 1 is de maat voor de pasgeborene. De adviesleeftijd is 0-6 maanden. Zeker voor kleine baby's of te vroeg geboren baby's is dit de beste keuze.

Maat 2 is voor kindjes van 6-18 maanden, soms als het kindje wat groter is kan deze maat al eerder gebruikt worden.

 

© 2020 - 2021 By Leav | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel