Ter aanvulling van onze BIBS spenen hebben wij nu ook de FRIGG spenen aan onze collectie toegevoegd! 

 

Frigg is in de Noorse mythologie de godin van het moederschap, vruchtbaarheid en liefde. Als liefhebbende godin koestert zij haar kinderen en probeert zij ze kost wat het kost te beschermen.

Geinspireerd op haar verhalen en Scandinavisch degisn is FRIGG gecreeerd, babyproducten die naadlos en stijlvol in het dagelijkse leven passen. Ontworpen met oog voor veiligheid en schoonheid, met strakke lijnen en warme kleuren en optimaal comfort voor jouw kleine.

De Color serie is in hippe speelse kleurencombinaties beschikbaar en de Daisy serie heeft geschulpte randen waardoor de spenen een unieke bloemvorm krijgen. De spenen zijn te verkrijgen in twee maten, T1 voor 0-6 maanden en T2 voor 6-18 maanden.

 

De naar buiten gerichte randen van de speen houden de huid van de baby vrij, de luchtgaten en veiligheidsring zorgen ervoor dat je baby veilig blijft. De spenen zijn 100% vrij van BPA, PVC en ftalaten en zijn zo ook geschikt voor baby's met een latex allergie.

Gemaakt van hoogwaardige kwaliteit siliconen waardoor ze eenvoudig uit te koken zijn of te steriliseren in de magnetron. Siliconen is ook vormvast en smaak- en geurloos.

Ben jij net zo enthousiast geworden als wij? Je kan de spenen nu hier bestellen als pre-order of stuur ons een berichtje voor meer informatie!

 

© 2020 - 2021 By Leav | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel